فالوده، بستني يا يخ در بهشت؟؟؟
بازديد : 167 | تاريخ : 3 خرداد 1399 | زمان : 14:07 | نويسنده : شمیم | نظرات (0)

فالوده، بستني يا يخ در بهشت؟؟؟

تابستان به خوردني هاي خنکش معروف است، در اين مقاله ما به شما انواع خوردني هاي خنک تابستاني معرفي ميکنيم تا در خانه درست کنيد و لذت ببريد. طرز تهيه بستني و فالوده، يخ در بهشت در اين مقاله آموزش داده ميشه. 

واژه دسر از واژه فرانسوي گرفته شده‌. تنوع دسرها خيلي زياده ولي معمولا دسر سرد تنوع بيشتري دارهاولين دسر آبنبات‌ بوده که از موم کندوي زنبور عسل ساخته شده بوده. قرون وسطي، زماني که شکر توليد شد، شيريني چيز جديدي بوده. اما بسيار گرون و فقط افراد ثروتمند از شيريني‌ها و دسرها استفاده مي‌کردنکساني که دوست دارن از وزن کم کنن، بهتره بعضي دسرهاي خنک تو اين فصل تابستون رو وارد برنامه غذايي خودشون بکنن.

طرز تهيه سه مدل دسر سرد مناسب فصل گرما

همونطور که مي‌دونين شير جزء مواد پر خاصيتي که تو بستني زياد استفاده مي‌شهبا خوندن اين بلاگ با طرز تهيه بستني و خواص بستني آشنا بشين.

خواص بستني دسر سرد محبوب همه ي سنين :

  • شير باعث تقويت استخوان و دندان مي‌شه.

استخوان‌ها و دندان‌ها دو عضو مهم بدن هستن. استخوان‌ها تو انجام فعاليت‌ها و حرکت کردن به فرد کمک مي‌کننشير باعث سلامت دندان‌ها هم مي‌شه، بنابراين عمل گوارش، سالم‌تر شده و ويتامين‌ها و مواد مغذي موجود تو غذا به خوبي جذب بدن مي‌شن.

شير باعث استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها شده، تراکم اون‌ها رو حفظ مي‌کنه و از مشکلات مربوط به استخوان و دندان جلوگيري مي‌کنه.

  • تامين انرژي بدن با خوردن شير:

شير، علاوه بر کلسيم، کالري هم داره. ولي بيشتر افراد معمولا از کالري پرهيز مي‌کنن چون باعث بالا رفتن وزن مي‌شه، اما بدن به کالري به عنوان يکي از منابع انرژي نياز داره. اما تو مصرف کالري ، بايد بسيار دقت کرد، چون کالري زياد خوب نيس و باعث چاقي مي‌شه.

  • کنترل فشار خون با شير:

يکي ديگر از فوايد نوشيدن روزانه شير براي سلامتي اينه که شير فشار خون رو تو افرادي که فشار خون بالا يا پايين دارن کنترل مي‌کنه.

مواد لازم براي تهيه بستني سنتي :

  • شير پرچرب: ? ليوان
  • خامه: ??? گرم
  • شکر: دو ليوان
  • گلاب: نصف ليوان
  • ثعلب و زعفران:  به مقدار دلخواه
  • خلال پسته: دو قاشق غذاخوري

طرز تهيه بستني سنتي به عنوان يک دسر سرد :

vvhh_q5.jpg

تو مرحله اول براي تهيه بستني سنتي يک سيني مناسب که لبه دار باشه رو انتخاب کنين و بر روي آن خامه رو با قطر با کف قاشق پهن کرده و تو فريزر قرار بدين تا خامه يخ بزنه.

بعد يک قابلمه مناسب رو انتخاب کنين و بر روي اجاق گاز قرار داده و شير رو درون آن بريزين و بذارين با حرارت بالا بجوشهبعد از جوشيده شدن شير حرارت را کم و زعفراني که از قبل دم کرده بودين رو به همراه گلاب به شير اضافه کنين و کاملا هم بزنين تا مخلوط بشه. بعد ثعلب را با شکر کاملا مخلوط کنين و اندک اندک به شير اضافه کنين و مداوم شير را هم بزنيد.

وقتي که غليظ شد آن را از روي حرارت برداريد و درون کاسه اي بريزين. سپس در يک قابلمه يا ظرف بزرگتر يخ قرار گذاشته و کاسه بستني رو تو کنار يخ ها قرار داده و خوب هم بزنين . بعد به مدت ?? دقيقه تو فريزر قرار دهيد و سپس بيرون آورده و خوب هم بزنين.اين فرايند را ? بار تکرار کنين.

قطعات کوچک از خامه يخ زده را برش داده و به بستني به همراه خلال پسته اضافه کنينو سپس خوب بستني رو هم بزنين تا خامه و خلال پسته تو همه جاي آن نفوذ بکنهبراي مدت کوتاهي تو يخچال گذاشته سپس ميل کنين. نوش جان

يکي ديگر از دسرهاي ايراني که خيلي طرفدار داره فالوده شيرازي هست. شما اينجا با طرز تهيه فالوده آشنا مي‌شين.

تهيه فالوده شيرازي با نشاسته دسر سرد و محبوب :

  • اول يک قابلمه مناسب رو انتخاب کنيد و دو پيمانه آب را درون آن بريزيد و يک پيمانه شکر رو اضافه کنين،
    بر روي اجاق گاز قرار دهيد. سپس شکر را هم زده تا تو آب حل بشه و صبر کنين تا قوام پيدا بکنه.
  • گلاب رو اضافه کنين و صبر کنين تا شربت چند بار قل بخوره. بعد اون رو از روي اجاق گاز بردارين
    و بذارين کنار تا خنک بشه. شربت آن را در يک کاسه مناسب بريزين و تو فريزر بذارين تا يخ بزنه.
  • بعد براي پودر کردن، آن را درون مخلوط کن بريزيد. بعد از اينکه شربت يخ زده را کاملا پودر کرديد،
    دوباره آن را به صورت پودر شده تو يخچال قرار بدين.
  • حالا نوبت به درست کردن رشته‌هاي فالوده است
    . ابتدا يک قابلمه را انتخاب کنيد و دو ليوان آب به آن اضافه کنيد. سپس ??? گرم نشاسته
    رو اضافه کنين و قابلمه رو روي اجاق گاز با حرارت ملايم بذارين، تا آب به تدريج تبخير بشه
    و نشاسته کشدار و غليظ بشه.
    نشاسته کشدار و غليظ رو تو آبکش بريزين و با فشار بر روي نشاسته‌ها باعث شويد
    تا از سوراخ هاي ريز آبکش رد بشن.
  • بعد از خروج رشته‌ها از آبکش و ريختن اون‌ها روي يخ، خوب يخ رو هم بزنين تا رشته‌ها سفت بشن.
    سپس يخهاي يخ زده رو تو يک کاسه مناسب بريزين و رشته‌ها رو به آرامي از يخ بيرون بيارين
    و به کاسه حاوي يخ پودر شده اضافه کنين و به خوبي مخلوط کنين. تا فالوده تو همه جاي يخ قرار بگيره.
  • فالوده را در يک کاسه زيبا بريزيد و به آن آب ليموي تازه را با کمي شربت آلبالو اضافه کنيد
    و به دلخواه تزيين کنيد. نوش جان.

با توجه به گرماي تابستان و افزايش شديد دما، خوردن يک نوشيدني خنک خيلي مي‌چسبهما با آموزش طرز تهيه يخ در بهشت شما رو به دوران کودکي مي‌بريم.

يخ در بهشت با تخم شربتي يک دسر سرد و ساده

اين دسر خنک مورد علاقه بسياري از مصرف کنندگان است، اين نوع يخ در بهشت ساده ترين نوع يخ در بهشتبراي تهيه همه مواد رو تو يک ظرف فلزي بريزين و مخلوط کنين و ظرف را به مدت ? ساعت تو فريزر بذارينبعد از گذشت اين زمان ظرف رو از فريزر بيرون بيارين و يخ‌ها رو له و مخلوط کنين و دوباره ظرف رو تو فريزر قرار داده، اين فرايند رو چند مرتبه ديگر تکرار کنين تا حالت يخي يکدستي به خود بگيرن.

 Souce: https://blog.okala.com/

 

 


امتياز :


ادامه مطلب | موضوع : ,
ارسال نظر برای این مطلب
نام شما :
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : * کد امنیتی


صفحات


درباره ی ما

آخرین نظرات
خبرنامه
براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
امکانات جانبی